För dig som vill producera en produkt som ej existerar ännu, är det bra att ha ett bra team bakom sig som både kan ge tankar och råd samt göra jobbet åt dig. Oavsett om din produkt ska tillverkas i stål, aluminium eller andra material kan du välja hur du vill gå tillväga. Antingen med CNC fräsning, ​eller svarvning av produkter som gör att tillverkningen håller hög kvalité till bra prisklass.

Du som kund kommer kunna se hur resultatet blir innan påbörjat arbete, tack vare hjälp av 3D ritningar / modeller och detaljritningar. På så sätt blir det inget fel, då noggrannheten är ytterst viktigt för att kunna se till att du som kund blir nöjd med CNC fräsningen. För den produkt som kräver mer elektronik konstrueras produkten så att det ska vara enkelt att lägga till den ”färdiga produkten”.

Var med under hela processen.

Slipmekano AB är företaget som ger dig en inblick och medverkan under hela utvecklingen av din produkt, från idé till verklighet. Detta gör att du som kund kan känna dig säker ändå från början att produkten blir precis så som du vill ha den. Produkten blir gjord med största noggrannhet och till bra prisklasser.

För att kontakta Slipmekano AB om ni har behov till CNC fräsning eller är nyfiken på vad dem har för andra tjänster dem kan erbjuda dig eller ditt företag. Kan ni enkelt gå in på deras hemsida slipmekanoab.se och klicka på ”Kontakt” för att enkelt och smidigt hitta deras kontaktuppgifter. Eller så kan ni titta förbi där dem håller till i Boxholm.​